Dështon mbledhja e Komisionit hetimor për energjinë

Ka dështuar të mbahet takimi i Komisionit hetimor parlamentar në lidhje me procesin e vendimmarrjes në sektorin e energjisë për periudhën 2006-2022, në nivelin legjislativ, ekzekutiv, rregullator dhe në ndërmarrje publike.

Aty ishte paraparë të votohet lista e dëshmitareve qe do të ftohen për intervistim.

Komisioni pritet të mblidhet me datë 28 të këtij muaji. /Kp/

 

Related Posts

Next Post

Te fundit

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?