Ballina Lajme Votohet Komisioni Qeveritar për Privatizimin e Telekomit të Kosovës

Votohet Komisioni Qeveritar për Privatizimin e Telekomit të Kosovës

Komisioni për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal voton vendimin e Qeverisë me të cilin autorizohet Komisioni Qeveritar për Privatizimin e Ndërmarrjes Publike “Telekomi i Kosovës”.