Ballina Reth Nesh Shikueshmëria

Shikueshmëria

Shikueshmëria e televizionit Opinion shtrihet kryesisht në tërë Rafshin e Dukagjinit dhe më gjerë, me një hapësirë prej 63% të territorit të Kosoves përmes rrjetit tokësor.
Kryekëput kemi shikueshmëri në këto qendra komunale të këtij regjioni: Prizren, Gjakovë, Pejë, Rahovec, Malishevë, Therandë, Klinë e më gjërë.
Gjithashtu edhe në shumicën e kompanive kabllore që operojnë në Kosovë televizioni është në pakot e tyre, kështu që mund të konsiderohet që televizioni ka mbulueshmëri kombëtare në gjithë Kosovën.
Njëkohësisht, teknologjia e transmetimit të programeve të veta edhe në rrjetin e internetit, mundëson shikueshmërinë e televizionit tonë në tërë hapësirën globale ku funksionon ky rrjet si shërbim.
Kështu televizioni Opinion, përmes programeve të veta është përherë pranë bashkëatdhetarëve tanë kudo që janë nëpër botë.