[vc_row][vc_column]

Historiku

Transmetimi i parë i televizionit Hasi në eter, u editua më datën 22.09.2001, e cila ditë, edhe zyrtarisht konsiderohet si datëlindje e saj. Sinjali...

Stafi udhëheqës dhe realizues

Hierarkia udhëheqëse në televizionin Opinion fillon me z. Edvard Kolnrekaj, pronare i televizionit Opinion, më pas vazhdohet me drejtorin, funksion të cilin...

Marketing

Nëse dëshironi që biznesi i juaj të ketë sukses, besojeni edhe ju reklamimin e saj televizionit tonë. Përmes spoteve të punuara në mënyrë profesionale...

Rrjeti tokësor

Me një transmetues tejet të përsosur që ka fuqi transmisive prej 1000 WAT, dhe si fjalë e fundit e teknikës bashkëkohore digjitale DVB (Digital...

Shikueshmëria

Shikueshmëria e televizionit Opinion shtrihet kryesisht në tërë Rafshin e Dukagjinit dhe më gjerë, me një hapësirë prej 63% të territorit të Kosoves përmes...

Interneti

Duke synuar që përherë të jemi në hap me kohën, orientimet tona strategjike zhvillimore, në rend të parë kanë qenë të fokusuara në arritjen...

Rrjetet kabllore

Televizioni Opinion kryesisht është në të gjitha rrjetet kabllore po thuaj se që nga themelimi i tyre në regjionet e veta duke filluar...

Teknologjia

Televizioni Opinion në fillim me pajisje tejet modeste teknike dhe gradualisht duke u përsosur gjithnjë, sot, mund të thuhet se disponon me stabilimente shumë...

Kombi busi i reportazhit

Gjithashtu televizioni Opinion përpos televizioneve kombëtare e posedon kombi busin e transmetimeve të drejtpërdrejta. Televizioni Opinion ka kompletuar nje kombi bus me një teknologji bashkëkohore...
[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]