Ballina Lajme Mbështetur nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit në Prizren organizohet “Panairi...

Mbështetur nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit në Prizren organizohet “Panairi i punësimit të të rinjve.

Me 20, 21 dhe 22 shtator në Prizren, mbështetur nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit organizohet “Panairi i punësimit të të rinjve”.

Organizator i Panairit është Forumi i Biznesit (Business Forum Prizren)

Motoja e sivjetshme e aktivitetit është “Produkti ynë, vendi ynë, rinia jonë”

Organizatori njofton se “këtë vit Panairi i Business Forum Prizren ka një rëndësi të veçantë. Në një anë do të bëhet promovimi i Kompanive e në anën tjetër do të mundësohet punësimi i të rinjve. Qëllimi i këtij projekti, të cilin do të organizojmë me mbështetjen e Ministrisë së Kulturës,Rinisë dhe Sportit është punësimi i të rinjve”.

Në “Panairin e punësimit për të rinj – Prizren 2019” parashihet që të marrin pjesë rreth 100 firma dhe rreth 500 të rinj nga rajoni i Prizrenit të moshës 18 deri në 24 vjeç.

Ky aktivitet realizohet me mbështetjen e Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sporteve.