Ballina Reth Nesh Marketing

Marketing

Nëse dëshironi që biznesi i juaj të ketë sukses, besojeni edhe ju reklamimin e saj televizionit tonë.
Përmes spoteve të punuara në mënyrë profesionale dhe me teknologji të lartë digjitale, biznesi i juaj do të jetë i prezantuar jo vetëm në rrjetin tokësor dhe atë kabllor, por qasje në të do të kenë edhe shikuesit tanë që emisionet tona i përcjellin përmes rrjetit të internetit ne botë.
Marketingu në televizionin Opinion mund të bëhet përmes dy sistemeve reklamuese që ne i ofrojmë:
Profesionalizmi, teknologjia e përsosur e emetimit dhe transmetimit të programeve tona televizive, kanë ndikuar që televizioni Opinion të jetë televizioni me më shumë reklama afariste në editim.
Këtë besueshmëri të klientëve tanë, në mënyrë statistikore e ka vërtetuar edhe sondazhi i studentëve të fakultetit “AAB” nga Prishtina.
Shërbimi i marketingut në televizionin Opinion udhëheqet nga administratorja përherë në dispozicion të klientëve tanë.
Njëkohësisht, rrjeti i shërbimit të marketingut është i përbërë nga bashkëpunëtorët tanë të shtrirë në tërë teritorin ku shikohet ky televizion.
Të gjithë të interesuarit, munden të na kontaktojnë drejtëpërdrejt në zyrën tonë të marketingut, e cila gjendet në ndërtesën e televizionit Opinion në Prizren, Rr. Nena Tereze kati 3, ose përmes numrit të telefonit të këtij shërbimi:

1. Zyret e televizionit Opinion 029/631-310
2. Administrata – Marjane Perdoqi 044/800-860
3. Kontabiliste – Marije Shahini

Si dhe përfaqësuesit tanë në terren:

1. Hysen Binaku – Gjakovë – 044/247-304
2. Osman Goranci – Prizren – 044/191-220
3. Kushtrim Selaj – Prizren – 044/335-402