Ballina Lajme Lekaj raporton për monopolin e homologimit të veturave

Lekaj raporton për monopolin e homologimit të veturave

Ministri i Infrastrukturës dhe Transportit, Pal Lekaj sot raporton para Komisioni për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal lidhur me monopolin në fushën e homologimit të veturave.

Monopolin e homologimit të veturave për vite të tëra e mban vetëm një kompani, ndërsa për kontrollin e homologimit të një veture paguhen 125 euro, shumë kjo që konsiderohet më e larta në rajon./