Ballina Reth Nesh Kombi busi i reportazhit

Kombi busi i reportazhit

Gjithashtu televizioni Opinion përpos televizioneve kombëtare e posedon kombi busin e transmetimeve të drejtpërdrejta.
Televizioni Opinion ka kompletuar nje kombi bus me një teknologji bashkëkohore digjitale që u mundëson ekipeve teknike dhe programore të realizojnë shumë programe në teren, po sikur të ishin në studiot tona. Me kombi busin realizojmë programe si: emisione të ndryshme në teren, seanca të ndryshme, koncerte, ndeshje të ndryshme sportive, ngjarje në kohën reale nga tereni etj., të gjitha këto munden të xhirohen ose të transmetohen drejtperdrejt kudo në Kosovë ose në Evropë. Ky kombi bus i cili është i kompletuar nga vet ekspertët e ketij televizioni.