Ballina Lajme Këto janë çiftet e xhiros së parë në Kupën e Kosovës

Këto janë çiftet e xhiros së parë në Kupën e Kosovës

Është hedhur shorti i xhiros së parë në Kupën e Kosovës.

Në këtë xhiro të drejt pjesëmarrje kanë pasur vetëm skuadrat e Ligës së Dytë dhe ato të Tretë.

Por jo të gjithë skuadrat e dy ligave të lartë cekura kanë qenë pjesë e shortit.

Disa prej tyre kanë zgjedhur që këtë vit mos të paraqiten fare në këtë garë për arsye të problemeve financiare.

Çiftet e plota të rrethit të parë:

FC A&N vs KF Vëllazëria

KF Minatori vs FC Sharri

FC Dardanët vs KF Behari

Fushë Kosova pa lojë kalon rrethin e parë.