Ballina Sport Kampionia botërore Majlinda Kelmendi mbërrin në Kosovë

Kampionia botërore Majlinda Kelmendi mbërrin në Kosovë

Kampionia Majlinda Kelmendi kthehet nga Bjellorusia pas fitores dhe medaljes së artë në Lojërat Evropiane “Minsk 2019”

Pos Majlindes në Kosovë nga Bjellorusia me medalje janë kthyer edhe Nora Gjakova me të argjendën dhe Loriana Kuka me të artën.

Vlen të ceket se ky është një sukses i madh nga vajzat tona që edhe një herë e dëshmuan se Kosova ka të ardhme të ndritur në sport sidomos në Xhudo ku sukseset janë të panumërta.