Ballina Lajme Hapet Qendra Zhvillimore e Malazezëve të Kosovës

Hapet Qendra Zhvillimore e Malazezëve të Kosovës

Sot mbahet ceremonia e hapjes solemne të Qendrës Zhvillimore të Malazezëve të Kosovës.

Ceremonia do të mbahet në Lagjen “Arbëria” në Prishtinë, ku do të jenë zyrat e qendrës.

Në ceremoni do të marrin pjesë presidenti i Kosovës, kryeparlamentari, kryeministri, si dhe kryeministri i Malit të