Ballina Lajme Falsifikoi patentë shoferin zviceran, arrestohet në Ferizaj

Falsifikoi patentë shoferin zviceran, arrestohet në Ferizaj

Një person i komunitetit të ashkali është arrestuar në Ferizaj, pasi që i njëjti kishte falsifikuar patentë shoferin zviceran dhe më të njëjtin dokument kishte marrë patentë shofer të Republikës së Kosovës.

Me vendim të prokurorit i dyshuari është dërguar në mbajtje.