Skip Navigation Links
Live
Lajmet
Programi
Video
Emisionet
Horoskopi
Kalendari
Kontakt
Sherbimet
Per ne
English
Login
 
 
Sherbimet
 
Tv Opinion edhe me xhirimin e dasmave
Nga kërkesat e shumta të teleshikuesve që xhirimi i ahengut të tyre familjar siç janë dasmat, fejesat, kanagjegjet, synetitë, datëlindjet, përvjetorët etj. të bëhet me kameraman dhe kamera profesionale, stafi menagjues i Televizionit Opinion vendosi që  nga  viti 2013 të fillojë të realizojë xhirime të ahengjeve të ndryshme familjare që nuk kanë të bëjnë me programin e televizionit.

Xhirimet realizohen me kamermanë profesionistë dhe me kamera të cilësisë së lartë në HD (Hight Definition) dhe fotografi  digjitale e kristalizuar, të cilat  e bëjnë ahengun tuaj ta përjetoni përsëri.


Montimi i xhirimeve të ahengut bëhet me programe të sofistikuara kompjuterike nga montazheri profesionist i Televizionit Opinion, ku inqizimi final i ahengut kompletohet në HD DVD ose Blu-Rey Disk si dhe DVD standard Disk, ose në dy verzionet, me kopertina të printuara me personalitete të ahengut.

Përpos xhirimeve ofrojmë edhe fotografi nga fotografi profesionist me shërbime expres-foto si dhe fotografitë me shumicë të zhvilluara ose në CD.

Për informacione rreth çmimeve na kontaktomi përmes telefonit mobil: 045/551-992


Titujt

 
 


 
     
  Copyright © 2017 TV-OPINION Developed by Ensoft