Skip Navigation Links
Live
Lajmet
Programi
Video
Emisionet
Horoskopi
Kalendari
Kontakt
Sherbimet
Per ne
English
Login
 
 
Lajmet lokale
 
Prizren, aktakuzë për tentim vrasje dhe armëmbajtje pa leje
14.12.2018
Prokuroria Themelore në Prizren - Departamenti për Krime të Rënda, ka ngritur aktakuzë kundër të pandehurve F.S., B.S., E.L., dhe E.XH., për shkak të veprës penale "Vrasje e mbetur në tentativë" dhe për veprën penale "Mbajtja në pronësi, në kontroll dhe në posedim të paautorizuar të armëve" të KPRK-së.

Sipas aktakuzës, me datë 20.06.2018, rreth orës 23:55 min., në Prizren, të pandehurit F.S., B
 
më shumë...
 
 
Të gjitha rrugët në komunën e Rahovecit janë të kalueshme
14.12.2018
Bora që ka rënë gjatë natës së datës 13 Dhjetor 2018, nuk ka shkaktuar telashe në lëvizjen e automjeteve, në gjithë territorin e komunës së Rahovecit. Kompanitë për mirëmbajtjen e rrugëve gjatë sezonit dimërorë, janë në gjendje gatishmëri nëse kërkohet ato do të intervenoj me kohë  për pastrimin e borës nga rrugët.



Përparim Krasniqi, drejtor i Drejtorisë së Shërbimeve Publike shprehet se b
 
më shumë...
 
 
Të gjitha rrugët në territorin e Malishevës, të kalueshme
14.12.2018
Të gjitha rrugët në territorin e Komunës së Malishevës, janë të kalueshme dhe operatorët përgjegjës janë në terren duke mirëmbajtur dhe duke pastruar borën nga rrugët, bën të ditur kjo komunë.

Sipas njoftimit, rrugët janë të kalueshme edhe në fshatrat e thella malore, ku gjithashtu është larguar bora nga rrugët, edhe pse reshjet e borës janë të vazhdueshme, por me intensitet të ulët.

Të gjit
 
më shumë...
 
 
Prokuroria e Prizrenit ka ngritur aktakuzë për vrasje në tentativë dhe armëmbajtje pa leje
14.12.2018
Prokuroria Themelore në Prizren – Departamenti për Krime të Rënda, ka ngritur aktakuzë kundër të pandehurve F.S., B.S., E.L., dhe E.XH., për shkak të veprës penale “Vrasje e mbetur në tentativë” dhe për veprën penale “Mbajtja në pronësi, në kontroll dhe në posedim të paautorizuar të armëve” të KPRK-së.

Sipas aktakuzës, me datë 20.06.2018, rreth orës 23:55 min., në Prizren, të pandehurit F.S., B
 
më shumë...
 
 
Një muaj paraburgim të miturve për grabitje në Prizren
14.12.2018
Gjykata Themelore e Prizrenit, Departamenti për të Mitur, duke vendosur sipas kërkesës së Prokurorisë Themelore të Prizrenit, ka caktuar masën e paraburgimit në kohë zgjatje prej një (1)muaji ndaj të miturve me iniciale A.K. dhe A.M. nga Prizreni, për shkak të dyshimit të bazuar se kanë kryer veprën penale të grabitjes. Masa e paraburgimit do të llogaritet prej datës 10.12.2018, e cila do të zgjas  
më shumë...
 
 
Dy të arrestuar për vjedhje bagëtish në Mazrekë të Prizrenit
14.12.2018
Dje, Policia e Kosovës ka arrestuar dy persona të dyshuar (A. S. dhe V. S.) të cilët ishin në kërkim, transmeton Koha.net.

Personat e arrestuar dyshohet të jenë përfshirë në tri vepra penale ‘vjedhje e rëndë’, të kryera me 18.11.2018 në fshatin Mazrekë të Prizrenit, ku të njëjtit në tri lokacione të ndryshme kanë depërtuar në mënyrë të kundërligjshme dhe kanë vjedhur shtatë (7) copë bagëti.

 
më shumë...
 
 
Prizren:E shantazhuan me 15 mijë euro, arrestohen duke pranuar paratë
14.12.2018
Është arrestuar një mashkull dhe një femër në Prizren, nën dyshimin se të njëjtit nga një person kanë kërkuar shumën prej 15.000€.

Të dyshuarit janë kapur në flagrancë duke pranuar të hollat.Me vendim të prokurorit, të njëjtit janë dërguar në mbajtje. Rasti ka ndodhur në lagjen ‘Arbana’ në Prizren dy ditë me parë
 
më shumë...
 
 
Shpërthim në Lubizhdë të Prizrenit
14.12.2018
Një shpërthim ka ndodhur në fshatin Lubizhdë të Prizrenit.

Policia njofton se nga ky shpërthim janë dëmtuar xhamat e një lokali dhe një veturë.

Rasti është duke u hetuar.
 
më shumë...
 
 
Gjendet vajza e zhdukur në Prizren
14.12.2018
Vajza e lajmëruar si e zhdukur është lajmëruar në policinë e Prizrenit.
Ajo, nuk ka pranuar të flasë.

“Pasi i është ofruar tretmani mjekësor në spitalin rajonal në Prizren, ajo është shoqëruar nga familjarët, dhe është dërguar në shtëpi.
 
më shumë...
 
 
Lajmet
  
Lajmet lokale
  
Lajmet nga vendi
  
Lajmet nga rajoni
  
Lajmet nga bota
 
Kronika e zezë
 
Sport
 
Kulturë
 
Magazina
 
Shendetesi
 
Teknologji
 
Ekonomi
 
Opinione
  

Adresa e Televizionit

TELEVIZIONI OPINION
Rruga "Marin Barleti" pn
Kompleksi Europa në Shatervan
20000 Prizren - Kosove
Tel: +381 29/631-310
Vala: +377 44/800-860; +377 44/243-336
Ipko: +386 49/460-100; +386 49/769-394
Mail: info@tv-opinion.com
Mail: marketing@tv-opinion.com

Sonte në program

Publicitet
 
 


 
     
  Copyright © 2017 TV-OPINION Developed by Ensoft