Skip Navigation Links
Live
Lajmet
Programi
Video
Emisionet
Horoskopi
Kalendari
Kontakt
Sherbimet
Per ne
English
Login
 
 
Lajmet lokale
 
Bardh Avdaj gjuan me shishe në kuvend!
31.07.2018
Pas pyetjeve të shumta drejtuar drejtorit të arsimit në Prizren z.Skender Susuri, ai përgjigjet pyetjeve të parashtruar nga asambleistët.

Pas përplasjes verbale në mes shefit të grupit të kuvendarëve z.Simir Krasniqit dhe drejtorit të DKA-së, z.Skender Susuri, ndërynë asambleisti Bardh Avdaj duke e kërkuar fjalën.

Kryetari i kuvendit komunal të Prizrenit nuk ia lejon fjalën duke kërkuar pauz
 
më shumë...
 
 
Quni-Abrashit: “Ishalla si mrrin as qato 4 vjetë”
31.07.2018
Pasi, Kryetari i kuvendeti komunal në Prizren Artan Abrashi nuk ia lejoi fjalën asambleistit Bardh Avdaj, flet Shukri Quni i zhgënjyer.

Ai i drejtohet Abrashit, duke i thënë se duhet të jetë i barabartë me të gjithë. Ai shprehet i zhgenjyer:” kam shpresu tek ti, që ki me udhëheq denjësisht qeto 4 vjetë, po ishalla s’mrrin as qato 4 vjetë”. Sipas Qunit, situata ka dalur nga kontrolli sepse çdo k
 
më shumë...
 
 
Shukri Quni-Haskukës:”Mos u zgërdhi”
31.07.2018
Seanca në Kuvendin Komunal të Prizrenit po vazhdon.

Kryetari i komunës së Prizrenit, ka vazhduar në përgjigjet e pyetjeve drejtuar nga asambleistët.

Pyetjet më të shpeshta, preokupuese dhe ironizuese, kanë qenë ato për drejtorë të shkollave.

Haskuka thotë se është i kënaqur me punën e z.Skender Susuri, por vazhdon duke kritikuar pushtetin e kaluar.

Përderisa përgjigjet në pyetjet për d
 
më shumë...
 
 
Shukri Quni-Haskukës:”Mos u zgërdhi”
31.07.2018
Seanca në Kuvendin Komunal të Prizrenit po vazhdon.

Kryetari i komunës së Prizrenit, ka vazhduar në përgjigjet e pyetjeve drejtuar nga asambleistët.

Pyetjet më të shpeshta, preokupuese dhe ironizuese, kanë qenë ato për drejtorë të shkollave.

Haskuka thotë se është i kënaqur me punën e z.Skender Susuri, por vazhdon duke kritikuar pushtetin e kaluar.

Përderisa përgjigjet në pyetjet për d
 
më shumë...
 
 
Ilir Baldedaj: Skender Susuri po luan me dinjitetin e profesorëve dhe nxënësve
31.07.2018
Ilir Baldedaj, asambleisti i AAK-së,  falenderon Haskukën për anulimin e konkursit për drejtorë të shkollave.

Baldedaj i drejtohet kuvendit me pyetjen se pse vitet e kaluara, procedurën për rekrutimin  e  drejtorëve të shkollave e ka bërë zyra e personelit, ndërsa tash po e bënë drejtoria  e Arsimit.

Ai vazhdon duke e cilësuar këtë konkurs “çështje të pazarit”.

Poashtu, Baldedaj pyet se s
 
më shumë...
 
 
Lajmet
  
Lajmet lokale
  
Lajmet nga vendi
  
Lajmet nga rajoni
  
Lajmet nga bota
 
Kronika e zezë
 
Sport
 
Kulturë
 
Magazina
 
Shendetesi
 
Teknologji
 
Ekonomi
 
Opinione
  

Adresa e Televizionit

TELEVIZIONI OPINION
Rruga "Marin Barleti" pn
Kompleksi Europa në Shatervan
20000 Prizren - Kosove
Tel: +381 29/631-310
Vala: +377 44/800-860; +377 44/243-336
Ipko: +386 49/460-100; +386 49/769-394
Mail: info@tv-opinion.com
Mail: marketing@tv-opinion.com

Sonte në program

Publicitet
 
 


 
     
  Copyright © 2017 TV-OPINION Developed by Ensoft