Ballina Lajme 40 kosovarë kthehen nga Kroacia, pritet të vendosen në karantinë

40 kosovarë kthehen nga Kroacia, pritet të vendosen në karantinë

Një autobus me rreth 40 persona që kanë mbetur në Kroaci që nga koha e shfaqjes së pandemisë, është nisur për në Kosovë.

KosovaPress mëson se afërsisht 40 kosovarë që ishin për punë sezonale në Kroaci janë duke u kthyer në Kosovë dhe të cilët pritet të vendosen në karantinën në Qendrën Studentore në Prishtinë.