Skip Navigation Links
Live
Lajmet
Programi
Video
Emisionet
Horoskopi
Kalendari
Kontakt
Sherbimet
Per ne
English
Login
 
 
Lajmet lokale
 
Marrëveshje bashkëpunimi ndërmjet spitalit të Prizrenit dhe atij të Izolës nga Sllovenia
16.02.2018
Në Izola të Slolovenisë, të enjten, është nënshkruar marrëveshja e bashkëpunimit ndërmjet Spitalit të Përgjithshëm “Prim. Dr. Daut Mustafa” të Prizrenit dhe Spitalit të Përgjithshëm të Izolës nga Sllovenia.
1 16022018.JPG
Marrëveshja është nënshkruar nga Ministri i Shëndetësisë së Kosovës, z.  Uran Ismajli, drejtori i Spitalit të Përgjithshëm të Prizrenit, Prof. Dr. Afrim Avdaj, drejtori i Spita
 
më shumë...
 
 
Në Gjonaj konfiskohet një armë automatike AK-47
16.02.2018
Në fshatin Gjonaj, Prizren dje është arrestuar i dyshuari mashkull K-Shqiptar pasi qe gjate kontrollit ne shtëpinë e tij është gjetur dhe konfiskuar një arme automatike AK-47 me një karikator me 10 fishek te kalibrit 7.62 mm dhe 10 fishek te kalibrit 7.35 mm.

Me urdhër te prokurorit i dyshuari pas intervistimit lirohet ne procedure te rregullt.
 
më shumë...
 
 
Urimi i Zafirit për datëlindjen e Pavarësisë
16.02.2018
Deputeti i Nismës, Zafir Berisha ka uruar të gjithë qytetarët në 10-vjetorin e Pavarësisë së Kosovës.

Sipas tij, shpallja e Pavarësisë ka qenë një akt historik.

Postimi në Facebook

Miq të nderuar,
Bashkëluftëtarë, familjar të dëshmorëve dhe nismëtar të Kosovës,

Urime Ditën e Pavarësisë së Kosovës!
Qytetarët e Kosovës dhe së bashku me ta mbarë shqiptarët kudo që jetojn, festojnë 10 vj
 
më shumë...
 
 
Malishevë: Asnjë intervenim në digën e dëmtuar të Mirushës
16.02.2018
Diga e liqenit në Mirushë të Malishevës, që kishte pësuar dëmtime të konsiderueshme gjatë vitit 2016, ende nuk është sanuar. Madje as memorandumi i nënshkruar për këtë qëllim nga drejtuesit e Ministrisë së Mjedisit dhe të Komunës së Malishevës nuk është zbatuar. Si pasojë e mosrealizimit të kësaj marrëveshjeje, gjendja ka mbetur ashtu siç ka qenë në vitin 2016.

“Më 2 shtator 2016 është nënshkru
 
më shumë...
 
 
Zyrtarja akuzohet për bastoren në Zonën Historike në Prizren
16.02.2018
Violeta Januzi, po përballet me akuzat e prokurorisë për keqpërdorim detyre sa ishte inspektore e licencimit në Departamentin e lojërave të fatit, pasi licencoi bastoren “Xhoiloto” në Prizren.

Në seancën e sotme fillestare, Januzi, nuk e pranoi fajësinë. “Ndihem e pafajshme”, tha ajo.

Januzi po ngarkohet për kohën sa ishte në cilësinë e inspektores së licencimit në Departamentin e lojërave t
 
më shumë...
 
 
Një muaj paraburgim të pandehurit për sulm fizik ndaj motrës së tij në Prizren
16.02.2018
Gjykata Themelore e Prizrenit, ka caktuar masën e paraburgimit në kohë zgjatje prej një muaj të pandehurit me iniciale V.S. nga Prizreni, e cila masë do të llogaritet prej kohës së arrestimit me datë 13.02.2018, nga ora 15:30 minuta dhe do të zgjasë deri më datën 13.03.2018, për shkak të dyshimit të bazuar se ka kryer veprën penale sulmi nga neni 187 par.3 të KPRK-së në kuptim të nenit 187 par.1 n  
më shumë...
 
 
Shkolla e Diasporës në Kosovë bën Prizrenin me Qendër Multifunksionale për të rinj
16.02.2018
Kosova, shteti më i ri i Evropës, deklaron me krenari popullsinë e re të saj, prej rreth 70% që janë nën moshën 35 vjeçare, por shumë pak bëhet për fuqizimin dhe zhvillimin e tyre në jetën personale dhe profesionale. Në këtë mes nuk përjashtohet as Prizreni edhe pse qyteti historik ka shumë potencial.

Të sfiduar nga ky realitet, një ekip prej gjashtë të rinjve që janë nga Kosova dhe Diaspora ve
 
më shumë...
 
 
Lajmet
  
Lajmet lokale
  
Lajmet nga vendi
  
Lajmet nga rajoni
  
Lajmet nga bota
 
Kronika e zezë
 
Sport
 
Kulturë
 
Magazina
 
Shendetesi
 
Teknologji
 
Ekonomi
 
Opinione
  

Adresa e Televizionit

TELEVIZIONI OPINION
Rruga "Marin Barleti" pn
Kompleksi Europa në Shatervan
20000 Prizren - Kosove
Tel: +381 29/631-310
Vala: +377 44/800-860; +377 44/243-336
Ipko: +386 49/460-100; +386 49/769-394
Mail: info@tv-opinion.com
Mail: marketing@tv-opinion.com

Sonte në program

Publicitet
 
 


 
     
  Copyright © 2017 TV-OPINION Developed by Ensoft