Skip Navigation Links
Live
Lajmet
Programi
YouTube
Emisionet
Horoskopi
Kalendari
Kontakt
Sherbimet
Per ne
English
Login
 
 
Lajmet lokale
 
Te enjten mbahet seanca e radhes e Kuvendit Komunal te Prizrenit
24.10.2016
Është mbajtur mbledhja e radhes  Komitetit për Politikë dhe Financa të Kuvendit të Komunës së Prizrenit, më c’rast u përcakuan pikat e rëndit të ditës për mbedhjën e radhes të kuvendit e cila pritet te mbahet te enjeten 27 tetor.
Njëra ndër pikat kryesore që do të dominojë në mbledhjen e radhes të kuvnedit të Prizrenit , do të jetë realizimi i buxhetit komunal për periudhën janar-shtator të këtij
 
më shumë...
 
 
Mbahet mbledhja e këshillit komunal për siguri në bashkësi,ku si temë kryesore ka qenë siguria në shkolla
24.10.2016
Të hënen është mbajtur edhe mbledhja e këshillit komunal për siguri në bashkësi,ku si temë kryesore ka qenë siguria në shkolla.  
Në këtë takim,  ne te shumten e kohes u diskutua  rreth dy pikave te rendit te dites, që kanë të bëjnë me gjendjen e përgjithshme të sigurisë, dhe atë nëpër institucione arsimore. Saj përket nivelit të sigurisë , zyrtarë policor, kanë thënë se ajo është stabile dhe e q
 
më shumë...
 
 
VV në Prizren tryezë për vetëdijesimin e qytetarëve rreth sëmundjes së kancerit të gjirit
24.10.2016
Sekretariati i Gruas së Lëvizjes Vetëvendosje në Prizren, të dielen ka organizuar një tryezë për vetëdijesimin e qytetarëve rreth sëmundjes së kancerit të gjirit.
Në kuadër të aktiviteteve në shenim të muajit tetor si muaj për vetëdijesimin për sëmundjen e kancerit të gjirit Lëvizja Vetëvendosje të dielën ka mbajtur tubim me gra në qytetin e Prizrenit.Më këtë rastkryesuesja e Sekretariatit të Gru
 
më shumë...
 
 
Gjakova mbajti punëtorinë informuese për luftën Kundër Kancerit të Gjirit
24.10.2016
Nën organizimin e Komunës së Gjakovës dhe Qendrës Kosovare për Luftimin e Kancerit të Gjirit Jeta/Vita si dhe në bashkëpunim me Shoqatën e Onkologëve të Kosovës, është mbajtur sot në Gjakovë ligjërata për vetëdijesimin e sëmundjeve të kancerit të gjirit.

Nafije Latifi, kryetare e Ojq-së Jeta/Vita është shprehur falënderuese ndaj Komunës së Gjakovës për mbështetje në organizim të kësaj punëtorie
 
më shumë...
 
 
Festim Avdyli, është zgjedhur kryetar i Forumit Rinor të LDK-së në Prizren
24.10.2016
Forumi i rinor i Lidhjes Demokratike të Kosoves në Prizren,të dielen ka mbajtur kuvendin e XI-të zgjedhor. Festim Avdyli, është zgjedhur kryetar i Forumit Rinor të LDK-së në Prizren.
Të rinjtë janë forca kryesore e shtytjes së proceseve të gjithmbarshme për realizimin e synimeve që ka ky subjekt politik.Kryesia e deges, do  të bashkëpunojë  me forumin rinor, me qellim qe te rinjeve tu ipet me sh
 
më shumë...
 
 
Lajmet
  
Lajmet lokale
  
Lajmet nga vendi
  
Lajmet nga rajoni
  
Lajmet nga bota
 
Kronika e zezë
 
Sport
 
Kulturë
 
Magazina
 
Shendetesi
 
Teknologji
 
Ekonomi
 
Opinione
  

Adresa e Televizionit

TELEVIZIONI OPINION
Rruga "Marin Barleti" pn
Kompleksi Europa në Shatervan
20000 Prizren - Kosove
Tel: +381 29/631-310
Vala: +377 44/800-860; +377 44/243-336
Ipko: +386 49/460-100; +386 49/769-394
Mail: info@tv-opinion.com
Mail: marketing@tv-opinion.com

Sonte në program
08:04Muzikë popullore
08:40Film i animuar
09:46Kamera fshehur
10:04New Play ( R )
11:04Muzikë për fëmijë
11:40Kamera fshehur
12:04Dokumentar
13:00Muzikë e huaj
14:00Pro Ars ( R )
15:00Panorama sportive ( R )
16:00Televizioni muzikor
17:00Film artistik ( R )
18:59Film i vizatuar
19:20Në shoqëri me...
19:50Përralla e mbremjes
20:00Lajmet 1
20:24Muzikë e huaj
21:00Dokumentar
22:11Muzikë popullore
22:30Lajmet 2
23:00Film artistik
01:28Lajmet 3

Publicitet
 
 


 
     
  Copyright © 2016 TV-OPINION Developed by Ensoft